ROMAN

Val

Auteur:
Pseudoniem:
Categorie:
Uitgever:
Jaar:
ISBN:
Aantal pagina’s:
Verkoopprijs:
Auteur: Marcel Vaarmeijer
Pseudoniem: Donna Olson
Categorie: Roman
Uitgever: Arene/Boekerij
Jaar: 2004
ISBN: 9789069745897
Aantal pagina’s: 191
Verkoopprijs: e-book € 9,99
Marcel Vaarmeijer
Donna Olson
Roman
Arena/Boekerij
2004
9789069745897
191
e-book € 9,99

Haar hele leven heeft Valentine (Val) zich in allerlei bochten gewrongen om maar vooral niemand tot last te zijn. Eerst bepaalde haar vader haar doen en laten, nu woont ze samen met haar man Wim, een bazige nachtwaker, die haar geestelijk en lichamelijk mishandelt. Ook haar uitzichtloze baantjes brengen haar in aanraking met de meest onbeschofte en arrogante mannen.

Op dag neemt Val een rigoureus besluit: ze pakt haar oude beroep als prostituee weer op en gaat werken in een exclusieve club, Het blijkt de goede keuze en het geld stroomt binnen. Wanneer ze bij toeval een pistool in handen krijgt, besluit Val schoon schip te maken. Ze laat zich niet langer afblaffen door kerels die denken dat ze overal mee weg kunnen komen.

NBD Biblion

In een laconieke stijl, met vaart en humor geschreven thrillerachtig verhaal over een gevaarlijke, wraakzuchtige vrouw.

Anoniem

Donna Olson zegt in haar boek alle dingen die je als vrouw zou willen zeggen en doen, maar nooit hebt gedurfd. Val is een roman die staat!

Mary de Groot

Cadeautje van een vriendin. ‘Als je van je vent af wilt, kun je hier een hoop van leren,’ zei ze. Inderdaad, ik ben nu van hem af. Bedankt, Donna.