ROMAN

De gloriedagen van Walter Gom

Auteur:
Categorie:
Uitgever:
Jaar:
ISBN:
Aantal pagina’s:
Verkoopprijs:

Auteur: Marcel Vaarmeijer
Categorie: Roman
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2015
ISBN: 9789024565610
Aantal pagina’s: 336
Verkoopprijs: € 12,50

Marcel Vaarmeijer
Roman
Luitingh-Sijthoff
2015
9789024565610
336
€ 12,50

De 26-jarige Iris Hauser begint met haar vreemde, intrigerende buurman Walter Gom een adviesbureau. Het wordt een groot succes. Walter heeft een oplossing voor elk probleem. Op zijn eigen onorthodoxe wijze helpt hij uitgebluste schrijvers, mislukte kunstenaars, stuurloze acteurs en vastgelopen huwelijken. Het BIB (Briljante Ideeën Bureau) verovert Nederland, het succes reikt zelfs tot in de hoogste kringen van de maatschappij. Wanneer een advies aan een minister uit de hand loopt, beginnen de media een klopjacht op de mysterieuze adviseur. Wie is Walter Gom? Waar komt hij vandaan? En hoe lang kan Iris haar liefde voor Walter nog verbergen?

Wim Krings, Boekhandel Krings
★★★★★
Knap opgezet boek met twee gezichten: enerzijds legt het de tekortkomingen van de mensheid bloot, maar ook de tekortkomingen van Walter Gom zelf. Humoristisch en intrigerend. Walter Gom raakt de juiste snaar.

Ronneke van der Genugten, De Telegraaf
★★★★
Het verhaal is niet alleen intrigerend, maar ook ontroerend en grappig. Marcel Vaarmeijer levert met De Gloriedagen van Walter Gom een verfrissende roman.

Hebban
★★★★
Net als Graeme Simsion slaagt Marcel Vaarmeijer erin om een personage tot leven te brengen dat door zijn eigenaardigheden en imperfecties overtuigend overkomt.

Dagmar Valerie
Ik ben als een blok gevallen voor Walter Gom. Dit boek is niet alleen origineel en humoristisch, het is tevens inspirerend en het raakt. Marcel Vaarmeijer heeft het talent om een verhaallijn tot leven te wekken. Een must read.

Sjoerd Agterhof, Boekhandel Jaspers
Het is waar wat er op de achterflap van het boek staat: stoppen met lezen in onmogelijk!

Mabel van Zijl, Boekhandel Veenendaal
Met ogenschijnlijk simpele adviezen wist Walter Gom mijn hart te stelen.