DODELIJK FRUIT

Detective. 2006. Uitgeverij Novapres.

Max Reuben, voormalig hoofdinspecteur van politie, geniet samen met zijn vrouw Hanna van zijn pensioen. Om zijn tijd nuttig te besteden, geeft hij bijbelonderwijs in kerken overal ter wereld. Een bediening die hem geregeld in situaties brengt waarin zijn oude werd als inspecteur hem goed van pas komt.

In Dodelijk Fruit worden Max en Hanna uitgenodigd door een kleine gemeente in Amsterdam, waarvan de assistent-voorganger kort daarvoor is vermoord. Hoewel de vermeende dader heeft bekend en de zaak is afgesloten, vermoedt Max dat er meer aan de hand is. Samen met een jonge politieagent gaat Max op onderzoek uit en raakt verwikkeld in een omvangrijk drugsnetwerk.

Ondertussen wordt Hanna, die haar kinderjaren in Amsterdam heeft doorgebracht, geconfronteerd met haar onverwerkte oorlogsverleden.

Recensies & lezersreacties

Een mooi en spannend verhaal met een opbouwende boodschap.
- Els Wierenga (Echo) -

Een christelijke detective zonder uitgekauwde geloofsboodschap, waar vind je die nog? Bij David Wisman dus. Zonder enige religieuze pretentie heeft hij de juiste mix gevonden tussen thriller en geloof. Daar zouden veel ‘christelijke schrijvers’ een voorbeeld aan kunnen nemen. Wie weet worden ze dan ook nog eens door een ongelovige gelezen.
- Astrid de Coster -

Boekinformatie:

Prijs: € 2,50
ISBN: 978 90 63182 76 2
Pagina’s: 152

 

Bestellen via:
www.novapres.nl
www.bol.com
www.postorderboekhandel.be