VAL

Thriller/roman. 2004 Arena (Donna Olson), 2013 Boekerij (e-book)

Haar hele leven heeft Valentine (Val) zich in allerlei bochten gewrongen om maar vooral niemand tot last te zijn. Eerst bepaalde haar vader haar hele doen en laten, nu woont ze samen met haar man Wim, een sombere beveiligingsbeambte die haar zowel geestelijk als lichamelijk mishandelt. Ook haar uitzichtloze baantjes brengen haar in aanraking met de meest onbeschofte en arrogante mannen.

Op dag neemt Val een rigoureus besluit; ze pakt haar oude beroep als prostituee weer op en wordt gastvrouw in een exclusieve club, Het blijkt een juiste keuze en het geld stroomt binnen. Wanneer ze bij toeval een pistool in handen krijgt, besluit Val schoon schip te maken. Ze laat zich niet langer afblaffen door onbeschofte kerels die denken dat ze overal mee weg kunnen komen.

Nu als e-book verkrijgbaar.

Recensies & lezersreacties

In een laconieke stijl, met vaart en humor geschreven thrillerachtig verhaal over een gevaarlijke, wraakzuchtige vrouw.
- NBD Biblion -

Donna Olson zegt in haar boek alle dingen die je als vrouw zou willen zeggen, doen en denken, maar nooit hebt gedurfd. Val is een roman die staat!
- Anoniem -

Val is waanzinnig! Goed geschreven, herkenbaar, grappig, alles tegelijk! Val doet wat ik ook wel zou willen maar niet zou durven, Val is mijn heldin van de eeuw! Lezen, een aanrader!
- Anoniem (Zoetermeer) -

Cadeautje van een vriendin. Zei: ‘als je van je vent af wil, kun je hier een hoop van leren.’ Inderdaad. Ben nu van hem af. Bedankt, Donna.
- Mary de Groot -

Boekinformatie:

Prijs: € 9,99
ISBN: 9789460237287
Pagina’s: 192

 

Bestellen via:
www.boekerij.nl
www.bol.com