DE GLORIEDAGEN VAN WALTER GOM

Roman. 2015. Uitgeverij Luitingh-Sijfhoff.

De 26-jarige Iris Hauser begint met haar vreemde, intrigerende buurman Walter Gom een adviesbureau. Dat wordt een groot succes. Walter Gom heeft een oplossing voor elk probleem. Op zijn eigen onorthodoxe wijze helpt hij uitgebluste schrijvers, mislukte kunstenaars, stuurloze acteurs en vastgelopen huwelijken.

Het BIB (Briljante Ideeën Bureau) verovert Nederland, het succes reikt zelfs tot in de hoogste kringen van de maatschappij.

Wanneer een advies aan een minister volledig uit de hand loopt, beginnen de media een nietsontziende klopjacht op de mysterieuze adviseur. Wie is Walter Gom eigenlijk? En hoe lang kan Iris haar liefde voor Walter nog verbergen?

1e en 2e druk 14 februari 2015.  Vertaalrechten verkocht aan Zuid-Korea,

Recensies & lezersreacties

Knap opgezet boek dat twee gezichten heeft. Enerzijds een vrolijk boek dat de tekortkomingen van de mensheid een oplossing te vinden blootlegt, maar vervolgens ook de tekortkomingen van Walter Gom zelf blootlegt. Humoristisch en intrigerend. Walter Gom raakt de juiste snaar.
- Wim Krings, Boekhandel Krings, 5 sterren -

Het verhaal is niet alleen intrigerend, maar ook ontroerend en grappig. Marcel Vaarmeijer levert met De Gloriedagen van Walter Gom een verfrissende roman.
- Ronneke van der Genugten, De Telegraaf, 4 sterren -

Net als Graeme Simsion slaagt Marcel Vaarmeijer er volgens mij perfect in om een personage tot leven te brengen dat net door zijn eigenaardigheden en imperfecties erg overtuigend overkomt.mijn hart te stelen.
Hebban.nl, 4 sterren -

Wat een heerlijk verhaal, ik heb genoten, gelachen en meegeleefd. Eigenlijk moet iedereen dit boek lezen, het is bijzonder verfrissend en hilarisch.
- Shyama in Boekenland4 sterren -

Een boek waar je op verrassende wijze door wordt betoverd.
- Patrick, 5 sterren -

Een grappig en fascinerend verhaal, wat mij betreft mag er een vervolg komen.
- Mathilde4 sterren -

Ik ben als een blok gevallen voor Walter Gom. Dit boek is niet alleen origineel en humoristisch, het is tevens inspirerend en het raakt. Marcel Vaarmeijer heeft het talent om een verhaallijn tot leven te wekken. Een must read.
- Dagmar Valerie, bydagmarvalerie -

Het is waar wat er op de achterflap van het boek staat: stoppen met lezen in onmogelijk!
- Sjoerd Agterhof, Boekhandel Jaspers -

Een goed verhaal met een leuke en goede verhaallijn. Ik ben met elke bladzijde meer dol geworden op Walter en zijn geniale uitspraken, en ook Iris sloot ik uiteindelijk in mijn hart.
- Danique V. Adorable Books -

Met De Gloriedagen van Walter Gom heb je een uitstekend geschreven, vermakelijk en tegelijkertijd tot nadenken stemmend boek in handen, dat je een tijdlang op het verkeerde been zet, en dat je niet kunt wegleggen tot je het uit hebt.
- Tiny Fischer. Boekenbiijlage.nl -

Soms wist ik niet of ik moest lachen of huilen. Het boek leest als een sneltrein, niet te veel bla bla. Het leven zoals het is, de goede kantjes, de slechte kantjes, maar toch vooral de goede kantjes. En soms heb je gewoon zo'n boek nodig. Een boek dat je in één ruk kan uitlezen en waar je een fijn gevoel aan overhoudt.
- Kathleen. De Verbeelding (Nieuws.be) -

Met ogenschijnlijk simpele adviezen wist Walter Gom mijn hart te stelen.
- Mabel van Zijl, Boekhandel Veenendaal -

Boekinformatie:

Prijs: 17,90

ISBN: 978 90 245 65610

Pagina's: 336

Bestellen bij: Bruna.nl

Ako.nl

Libris.nl

Bol.com

ECI.nl

etc