WOLKENJAGER

Roman 2018. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders voorbereid op een invasie van de Russen. Oorlog is bij de Fosters altijd op de achtergrond aanwezig. Het slimme onverschrokken meisje leert al op jonge leeftijd vliegen van haar steenrijke oom Fritz, en met haar vader.gaat ze geregeld mee op survivaltochten. Op haar 18e meldt Eden zich met haar vriend Arturo Bolivar bij de marine. Ze wordt piloot, neemt deel aan oorlogen en conflicten en redt duizenden mensenlevens. Tijdens een gevangenschap in Afghanistan krijgt ze een dochter (Farah), die haar direct wordt afgenomen en verkocht. Na tien jaar zoeken vinden Eden en Arturo haar dochter. Ze keren terug naar Texas en proberen hun leven weer op te pakken. Als Eden de marine wil verlaten en Donald Trump president van Amerika is geworden, raakt ze betrokken bij een ingenieus masterplan van haar vader, met grote gevolgen.

Publicatie: 20 september 2018.

Recensies & lezersreacties
Boekinformatie:

Prijs: 19.99

ISBN: 9789024582372

Pagina's: 336

Bestellen bij: Libris

Luitingh-Sijthoff

Bruna

AKO

ECI

Bol.com

etc.